Vanwege het vochtverlies van ieder mens is een molton hoeslaken  een echte aanrader. Een mens verliest gemiddeld ongeveer 1,5 liter vocht per nacht. Gegarandeerd dat het water jouw matras bereikt. Een molton hoeslaken kan daarbij een oplossing bieden en zorgt voor een betere bescherming van een matras. Door de dikkere zachte stof van een molton hoeslaken kan deze grotere hoeveelheden water opvangen. Hierdoor kunnen vocht en vuil heel moeilijk jouw matras bereiken. Daarnaast kun je een molton hoeslaken net zo makkelijk als een gewoon hoeslaken wassen waardoor je altijd in een fris bed slaapt. Dit verkleint ook de kans op huisstofmijt en bacteriën. Een molton hoeslaken wordt daarom ook wel eens een molton matrasbeschermer genoemd.

Werking van molton hoeslaken?

Net zoals een standaard hoeslaken breng je een molton hoeslaken eenvoudig aan. Door de elastieken rand rondom blijven de molton hoeslakens goed strak zitten. Een molton hoeslaken is de eerste laag op een matras, daaroverheen doe je een normaal hoeslaken. Een molton hoeslaken zit daarom een tussen het matras en een hoeslaken. Een molton hoeslaken zorgt niet alleen voor extra vochtopname maar ook voor meer comfort. De dikkere katoenen stof zorgt ervoor dat je patronen in een matras niet voelt. Je hebt daarom met een molton een glad oppervlak wat zorgt voor een verbeterde nachtrust.

Molton hoeslaken voor ieder matras

Een molton hoeslaken kun je voor ieder type matras terugvinden in ons assortiment. Je kunt kiezen uit een molton voor een standaard matras, topper matras en een splittopper matras. Zo kun je ieder type matras optimaal beschermen en je slaapcomfort verhogen ongeacht jouw bed. De verschillende molton hoeslakens zijn gemaakt van gemengd katoen waarvan 80% katoen en 20% polyester. Naast een standaard molton hoeslaken kun je afhankelijk van je topmatras een topper molton of splittopper molton terugvinden in het assortiment van Budget-Bed.nl. Voor de beste bescherming kun je ook een waterdichte hoeslaken aanschaffen. Deze is voorzien van een polyester laag en zorgt ervoor dat geen druppel vocht het matras bereikt.

Molton hoeslaken kopen?
Een molton hoeslaken is een echte aanrader voor iedereen die de levensduur van een matras wil verlengen. Het molton hoeslaken wordt zoals eerder gezegd in combinatie met een standaard hoeslaken gebruikt. Voor ieder type matras kun je voor een molton hoeslaken bij Budget-Bed.nl  terecht. Bekijk de aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen.